OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNDEN MUHAMMED GÜMÜŞÇÜ GENÇ MUHAFIZLAR - HAFIZLIK YARIŞMASINDA, ALPEREN DANIŞMAN İSE GENÇ SADA KURAN-I KERİM'İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA İL 1.Sİ OLDU!

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün düzenlediği ve 28.11.2023 tarihinde Gümüşhane'de gerçekleştirilen "Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması" il finalinde okulumuz 7/A sınıfı öğrencilerinden Muhammed GÜMÜŞÇÜ il 1.si ve "Genç Sada Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması" il finalinde de okulumuz 7/A sınıfı öğrencilerinden Alperen DANIŞMAN il 1.si olarak okulumuzu gururlandırdı.Genç hafızlarımızı gönülden tebrik ediyor, genç hafızlarımızda emeği olan başta aileleri ve hocaları olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz. Değerli öğrencilerimize bölge yarışmalarında şimdiden başarılar diliyoruz!

29.11.2023 90

29-11-202329-11-202329-11-2023