Ünlüpınar İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitim Sisteminin Genel Amaçları doğrultusunda; beşeri, fiziki, ve teknolojik alt yapı süreçlerini tamamlamış güvenli eğitim ortamlarıyla; ulusal ve uluslararası ölçütlerde bireylere yeni bilgi, beceri ve davranışlar kazandırmak; onları hayata, mesleğe, üst öğrenime hazır, hayat boyu öğrenen, araştıran, sorgulayan, problem çözen, sorumluluk alabilen, millî kültürü benimsemiş, toplumsal ve evrensel değerlere saygılı, kişiliği gelişmiş, ahlaklı, sağlıklı ve mutlu fertler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Okulumuzda 09.20 - 16.40 saatleri arasında eğitim verilmektedir.
Isınma: Okulumuz kalorifer sistemi ile ısınmaktadır.
Yabancı Dil: Okulumuzda İngilizce ve Arapça dil eğitimi verilmektedir.
Servis Bilgisi: Okulumuzda özel servis yoktur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 1 şubeye 20 öğrenci kaydedilmektedir.

WEB - https://unlupinariho.meb.k12.tr

Adres - Büyük Cami Mahallesi, İsmail Güney Caddesi, Numara 3 Ünlüpınar Beldesi / Kelkit / Gümüşhane

Öğretim Şekli :Okulumuzda tam gün eğitim verilmektedir.

Yerleşim Yeri - Belde

Ulaşım Ünlüpınar Belediyesi´nin ulaşım aracı bulunmakta olup ilçe merkezi ile sürekli ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine 6 km mesafede, Gümüşhane yolu üzerinde bulunmaktadır.